Charles Smith Wijnen

Charles Smith Winery - Washington Estate

Bij The Wine Sellar zijn we steeds op zoek naar de beste wijnervaringen. Dit keer nemen we je mee naar het verre noordwesten van Amerika, waar de wijnen van Charles Smith vandaan komen. Wij hebben drie van zijn meest opvallende wijnen voor je geselecteerd, die de unieke smaken en verhalen van de staat Washington belichamen.

Lees hieronder verder en klik op de afbeelding of titel om het product te bekijken in onze webshop.

1) Kung Fu Girl Riesling

Appellatie: Columbia Valley, Washington, USA

Deze Riesling is puur genieten! Het biedt een symfonie van limoen, witte perzik en lychee, wat resulteert in een frisse smaakbeleving mooi gebalanceerd met de juiste mineralen. De wijn weerspiegelt het zonnige en verkwikkende klimaat van de Columbia Valley en is een must voor elke witte wijnliefhebber.

2) Eve Chardonnay

Appellatie: Columbia Valley, Washington, USA

Een bijzondere Chardonnay die betovert met zijn aroma's van groene appel, perzik en een zweem van honing. Door zijn gebalanceerde zuurgraad en romige textuur is het een ware traktatie voor de zintuigen. Een perfecte keuze voor bij visgerechten of een romige pasta.

 

3) Boom Boom! Syrah

Appellatie: Columbia Valley, Washington, USA

Een robuuste rode wijn die kracht en subtiliteit combineert. Donker fruit ontmoet subtiele tonen van chocolade en peper, resulterend in een wijn die zowel krachtig als verfijnd is. De perfecte metgezel voor kruidige gerechten en gegrild vlees.

 

Duik in de fascinerende wereld van de Charles Smith Winery met deze drie opmerkelijke wijnen. Elk met hun eigen verhaal, en allemaal met de zorg en passie van een van Washington's meest gerenommeerde wijnmakers. Proef en ontdek het zelf!

Vanaf 25/10 t.e.m. 24/11 staan deze wijnen in 5+1 promo. Mis dit niet!

Voor vragen of advies, aarzel niet om contact op te nemen via info@thewinesellar.be of via ons contactformulier.

Terug naar blog