Wijndegustatie aan huis

Met een wijndegustatie aan huis, georganiseerd door The Wine Sellar, geniet u thuis van lekkere wijnen en interessante weetjes. Een wijnproeverij bij u thuis is de perfecte manier om samen met vrienden of familie te genieten van heerlijke wijnen. Onze wijndegustaties zijn niet alleen een proeverij; ze zijn een educatieve en vermakelijke ervaring waarbij u meer leert over de kunst van het wijnproeven. We rijden graag tot bij u vanuit onze zaak in Edegem, doorheen heel Antwerpen en elders in Vlaanderen voor een heerlijke wijnproeverij.

Een gezellige en leerrijke wijndegustatie aan huis

Voor een geslaagde wijndegustatie aan huis zijn de juiste wijnbenodigdheden essentieel. Of u nu exclusieve wijnen wilt ontdekken of op zoek bent naar specifieke wijnen, wij hebben alles om uw wijnproeverij thuis onvergetelijk te maken. The Wine Sellar organiseert wijnproeverijen waarbij we niet alleen wijnen laten proeven, maar ook verhalen delen over de wijnen en de wijnhuizen.
U ontdekt de wereld achter elke wijn, aangepast aan uw wensen. Onze diverse formules bieden voor ieder wat wils, ongeacht uw kennisniveau. Ze zijn ideaal voor een gezellige avond of als cadeau voor elke wijnliefhebber.

 • Onze standaard

  Onze standaard formule bestaat uit een degustatie van 8 verschillende wijnen. We proeven 2 mousserende wijnen, 3 witte wijnen en 3 rode wijnen.

  Wat kost het?

  De kostprijs bedraagt 25 euro per persoon. We verwelkomen groepen vanaf 6 personen.

  The Wine Sellar bevindt zich in Edegem. Verplaatsting t.e.m. 35km van onze vertrekplaats is inbegrepen in de prijs. Voor grotere verplaatsingen zal er een toeslag aangerekend worden.

 • Degustatie op maat

  Liever iets anders?

  Uiteraard kunnen wij u ook een degustatie op maat aanbieden.

  Afhankelijk van uw voorkeur kan u dan zelf wijnen uitkiezen uit ons assortiment of u geeft uw wensen door (bijvoorbeeld enkel wit of enkel Frankrijk) en wij stellen een selectie voor u samen.

  Vind je niet wat je zoekt?

  Als u niet zou vinden wat u zoekt in de webshop nodigen wij u uit contact op te nemen en dan werken wij graag een alternatief voorstel uit voor u met ook een paar wijnen die niet op de webshop aangeboden worden.

  Wat kost het?

  De kostprijs voor deze formule is de prijs van de wijnen (dewelke u kan vinden op de webshop) + een servicekost van 5 euro per deelnemer. We vragen u wel om minstens 6 wijnen te selecteren en we verwelkomen groepen vanaf 6 personen.

  The Wine Sellar bevindt zich in Edegem. Verplaatsting t.e.m. 35km van onze vertrekplaats is inbegrepen in de prijs. Voor grotere verplaatsingen zal er een toeslag aangerekend worden.

Plan uw proeverij in

Heeft u interesse in een wijndegustatie aan huis? Vul ons contactformulier in en plan uw persoonlijke wijnproeverij. Of u nu een ervaren wijnkenner bent of gewoon wilt genieten van goede wijnen, onze wijndegustatie aan huis is de ideale keuze. Neem contact op via het formulier en laat ons uw voorkeuren weten, zodat we een op maat gemaakte wijnproeverij kunnen organiseren die aan al uw
verwachtingen voldoet. Met onze deskundige begeleiding als gepassioneerd wijnverkoper en
uitgebreide selectie aan wijnen wordt uw wijndegustatie aan huis een onvergetelijke ervaring.