The Hedgehog - Orange River Cellars

Proef de Magie van Zuid-Afrika met The Hedgehog Colombard & Sauvignon Blanc van Orange River Cellars

Voor de ware wijnkenner: maak een reis naar het hart van Zuid-Afrika met de sublieme wijnen van Orange River Cellars. In de spotlight staan vandaag The Hedgehog Colombard en The Hedgehog Sauvignon Blanc, twee parels die het unieke terroir van de Groene Kalahari weerspiegelen.


1. The Hedgehog Colombard: Een Frisse Ontdekking

 

Ontdek het vakmanschap achter The Hedgehog Colombard. Orange River Cellars heeft met precisie en passie de essentie van de Colombard-druif gevangen. Deze wijn is een symfonie van frisse citrus, perzik, en guave, aangevuld met zachte tonen van appelbloesem en amandel. Een perfecte keuze voor een verfijnd aperitief of bij een diversiteit aan culinaire creaties.


2. The Hedgehog Sauvignon Blanc: Tropische Verfijning

 

Ervaar de tropische elegantie van The Hedgehog Sauvignon Blanc. Dankzij een zorgvuldig vinificatieproces worden de karakteristieke aroma's van guave, kruisbes, en passievrucht versterkt, resulterend in een wijn die balanceert tussen levendigheid en een subtiele minerale afdronk. Ideaal voor liefhebbers van een verfijnde smaakbeleving bij gerechten als kruidige salades, asperges en gegrilde vis.

The Hedgehog Colombard en Sauvignon Blanc zijn meer dan gewoon wijnen; ze zijn een viering van de Zuid-Afrikaanse wijntraditie en het meesterschap van Orange River Cellars. Laat je verleiden door deze uitzonderlijke creaties en ontdek de magie van Zuid-Afrikaanse wijn op thewinesellar.be

Terug naar blog