Nieuwe wijnen onder de €10 - The Wine Sellar

Ontdek onze nieuwe wijnen onder €10!

Bij The Wine Sellar zijn we constant op zoek naar verborgen parels in de wijnwereld. We zijn verheugd om vier nieuwe wijnen onder de €10 aan ons assortiment toe te voegen, perfect voor elke wijnliefhebber die op zoek is naar uitstekende prijs-kwaliteit opties!

Lees verder hieronder en klik op de afbeelding of titel om het product te bekijken in de webshop.

1) Carinena - Cutio - Macabeo

Appelatie: D.O. Carinena, Spanje

Carinena, Cutio, Macabeo is een witte wijn die verrast met zijn frisheid en subtiele fruitige noten. De Macabeo druif staat bekend om zijn veelzijdigheid en evenwicht, waardoor deze wijn een uitstekende keuze is voor verschillende gelegenheden. Proef de zonnige Spaanse wijngaarden in elk glas!

2) Navarra - El Rincon de Nekeas - Chardonnay

Appelatie: D.O. Navarra, Spanje

Deze mooie, volle chardonnay wordt gemaakt van druiven aangeplant op 650 meter hoogte. Daardoor bewaart de wijn zijn frisheid.
Na 6 maanden op hout blijft de wijn nog 3 maanden rusten op zijn droesem om goed te ontwikkelen.
Resultaat is een volle wijn met tropisch fruit, rijpe appel en een toets vanille van het hout.

3) Robertson - Bad Brothers - Syrah

Appelatie: Roberston, Zuid-Afrika

De Goedverwacht, Bad Brothers, Rosé is een Zuid-Afrikaanse wijn die frisheid en fruitigheid perfect combineert. Met zijn lichte kleur en verfrissende smaak is deze rosé ideaal voor warme dagen en perfect als aperitief of begeleiding van lichte gerechten.

 

4) Maipo Valley - Ventisquero - Syrah Reserva

Appelatie: Maipo Valley, Chili

Afkomstig uit het beroemde Maipo Valley in Chili, is de Ventisquero, Syrah Reserva een rode wijn die kracht en finesse samenbrengt. De Syrah druif geeft deze wijn zijn karakteristieke diepe kleur en kruidige tonen, terwijl de rijping in eiken vaten zorgt voor een zijdezachte afdronk.

 

Ontdek deze vier prachtige nieuwe wijnen onder €10 in onze webshop. Ze zijn met zorg geselecteerd om u kwaliteit en smaak tegen een onverslaanbare prijs te bieden. Probeer ze vandaag nog en laat u verrassen!

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op via info@thewinesellar.be of ons contactformulier.

Terug naar blog